Gorska služba: Nije naš posao, ali se uvek odazivamo

Gorska služba spasavanja Srbije saopštila je da je na poziv Policijske uprave Vranje pomogla u izvlačenju beživotnog ženskog tela u selu Jabuka.

Izvor: B92

Subota, 23.09.2017.

19:01

Gorska služba: Nije naš posao, ali se uvek odazivamo
foto: gss.rs

Kako navode, njihova ekipa je sprovela vrlo zahtevnu akciju izvlačenja tela ženske osobe V.S (80) iz bunara u tom selu koja okončana u 14.25 sati.

Prema rečima policije, u selu Krnovac Mahala u okolini Vranja je u ponedeljak 18. septembra u jutarnjim časovima nestala starija ženska osoba, a sinoć je locirano njeno telo u poljskom bunaru na oko 10 metara dubine u selu Jabuka.

Po izlasku na teren, ekipa je konstatovala da se beživotna starija ženska osoba V.S. (80) nalazi u bunaru, nakon čega je započeta vrlo zahtevna akcija izvlačenja u specifičnim uslovima, a telo je predato nadležnoj službi.

Gorska služba spasavanja navodi da ova vrsta akcije ne spada u domen njihovog rada, ali da će se uvek odazivati na ovakve pozive.

Inače, Gorska služba spasavanja je neprofitna volonterska organizacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: