Snažna eksplozija na NBG, čula se u celom gradu VIDEO

Snažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom oko 22.40h, a izvor eksplozije je bio u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina.

Izvor: B92

Subota, 27.05.2017.

22:45

Snažna eksplozija na NBG, čula se u celom gradu VIDEO
Foto: B92

Kako kažu stanari obližnjih zgrada za B92.net, od siline detonacije su se zatresli prozori, a udar se osetio sve do Brankovog mosta.

Kako saznaje B92.net, eksplozija se dogodila u objektu na adresi Bulevar Mihajla Pupina 8.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da u eksploziji nije bilo povređenih, da je uviđaj u toku, kao i da će uzroci eksplozije biti naknadno utvrđeni.

Prema informacijama sa lica mesta, eksplozija se dogodila iza "Ju biznis centra", u blizini parkinga, tehničkog pregleda i servisa i tepih centra. Na licu mesta su policija i vatrogasne ekipe, a okupilo se i dvadesetak građana.

Kako je rečeno za B92.net, prvo je odjeknula veoma snažna detonacija, a zatim se video dim, koji se nadvio nad "Crvenkapom".

Zasad se ne zna šta se tačno dogodilo.

Građani na društvenim mrežama navode da se eksplozija čula i u drugim delovima grada.

Snimke sa lica mesta su za B92.net ustupili očevici:
Foto: B92
MESTO GDE JE ODJEKNULA EKSPLOZIJA:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: