BG: U četiri udesa, osmoro povređeno

Osam osoba je povređeno tokom noći u četiri saobraćajne nesreće u Beogradu, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Subota, 10.12.2016.

08:52

BG: U četiri udesa, osmoro povređeno
Foto: Tanjug

Ona je kazala Tanjugu da je u nesreći koja se u 21.40 desila na uglu Krunske i Beogradske ulice ženska osoba (23) zadobila teške, višestruke povrede i da je prebačena na reanimaciju u Urgentnom centru.

Prema njenim rečima, malo pre 20 časova u Mozerovoj ulici u Zemunu desila se nesreća u kojoj je povređeno šest osoba, a intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći.

"Prva ekipa zbrinula je dve ženske (44 i 22) i jednu mušku (18) osobu, a druga ekipa tri muške osobe (31, 29 i 36). Svi su sa lakšim povredama prebačeni u Urgentni centar", rekla je Macura.

U nesreći koja se dogodila u 19.15 na mostu Gazela, na isključenju ka Savskoj ulici i sajmu povređena je ženska osoba (18) koja je prebačena u Urgentni centar.

Macura je kazala i da je Hitna pomoć u 3.45 primila poziv da se u Zaplanjskoj ulici na Voždovcu prevrnuo auto, međutim kada je ekipa stigla na lice mesta zatekla je samo staklo i ostatke sudara.

U toku noći ta služba je reagovala 116 puta, od čega 30 na javnom mestu, rekla je Macura i dodala da su se na probleme najviše žalili hipertoničari, astmatičari i osobe sa malignitetom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: