Trampova menadžerka: Nikada nije imao punu podršku stranke

Menadžerka Trampove kampanje Kelijan Konvej izjavila je za MSNBC da Donald Tramp nikada nije imao punu podršku Republikanske partije.

Izvor: B92

Sreda, 09.11.2016.

01:33

Trampova menadžerka: Nikada nije imao punu podršku stranke
Foto: GettyImages

Osim toga, ona je "udarila" i po predsedniku Džordžu Bušu Mlađem zato što je izjavio da nije glasao ni za Trampa, ni za Hilari Klinton.

"Imamo bivše predsednike koji ne glasaju za nas, bivše kandidate za predsednika koji ne glasaju za nas... To boli", izjavila je ona.

Posle izveštaja da su Buš i njegova supruga Laura glasali za kandidatkinju Demokrata, oglasio se portparol porodice Buš koji je sve demantovao.

Kako se navodi, Buševi su glasali pre dve nedelje, nisu dali podršku najpopularnijim kandidatima, ali nije navedeno da li su na listiću obeležili ime nekog trećeg kandidata ili dopisali svog.

Džordž Buš Mlađi bio je 43. predsednik SAD i poslednji predsednik iz tabora republikanaca. Mandat mu je trajao od 2001. do 2009. godine, a nasledio ga je Barak Obama.

Buš je sin bivšeg predsednika SAD Džordža Buša Starijeg. Više o dinastiji Buš možete pročitati - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: