Vučić dočekao Cerara, crveni tepih i počasna garda /FOTO

Za premijera Slovenije Mira Cerara priređen je danas svečani doček ispred Palate Srbija, a on će u toku dana razgovarati sa srpskim državnim vrhom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.10.2016.

10:35

Vučić dočekao Cerara, crveni tepih i počasna garda /FOTO
Foto: Tanjug

Cerara, koji predvodi slovenačku delegaciju na zajedničkoj sednici dve vlade, dočekao je srpski premijer Aleksandar Vučić, a svečani doček upriličen je uz intoniranje himne dve zemlje, počasnu gardu i crveni tepih.

Nakon dočeka, sledi tet-a-tet susret dvojice premijera, bilateralni sastanci ministara, a zatim i zajednička sednica vlada Srbije i Slovenije.

Po završetku zajedničke sednice planirano je potpisivanje sporazuma i obraćanje medijima.

Na marginama treće zajedničke sednice dveju vlada Privredna komora Srbije, u saradnji sa privrednicima Slovenije, organizuje i Poslovni forum Srbija-Slovenija.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: