Glavaš:Kolinda srljala u zagrljaj Vučiću kao guska u magli

Osuđenik za ratne zločine nad srpskim civilima tokom proteklog rata Branimir Glavaš tvrdi da Srbija zaoštrava odnose prema Hrvatskoj.

Izvor: B92

Sreda, 24.08.2016.

10:29

Glavaš:Kolinda srljala u zagrljaj Vučiću kao guska u magli
Foto: Tanjug

Glavaš je kritikovao politiku predsednice Kolinde Grabar Kitarović i odlazeće vlade.

O velikim naporima predsednice Grabar Kitarović da ubrza normalizaciju hrvatsko-srpskih odnosa, za šta je dobila pohvale i u zemlji i u svetu, nema dobro mišljenje, kao ni o srpskom premijeru Aleksandru Vučiću, za koga kaže da bi ga tebalo hapsiti, piše Globus.

"Da je predsednica srljala u zagrljaj Vučiću na mostu u Bogojevu kao guska u maglu, potvrđuje ponašanje Aleksandra Vučića, ali i celog državnog vrha Srbije proteklih mesec dana", kaže Glavaš u intervjuu za taj hrvatski nedeljnik.

Za srpskog premijera tvrdi da je bio "aktivni učesnik velikosrpske agresije na Hrvatsku još devedesetih godina" i dodaje da se takvom čoveku "ne ide u zagrljaj na državnoj granici".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: