Oblačno i uglavnom sa kišom

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ujutru na severu i zapadu, a tokom dana i u ostalim krajevima mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom.

Izvor: B92

Petak, 29.07.2016.

01:00

Oblačno i uglavnom sa kišom
Foto: Tanjug

Na severozapadu posle podne sledi razvedravanje, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 15 do 21, a maksimalna od 28 do 32 stepena Celzijusa.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, malo svežije, s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom uglavnom pre podne i sredinom dana. Vetar će biti slab severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se oko 21, a maksimalna oko 30 stepeni.

Za vikend i u ponedeljak veći deo dana u Srbiji će biti sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom od 32 do 36 stepeni. U ponedeljak uveče i tokom noći na severu i zapadu, a u utorak i ostalom delu predviđa se promenljivo oblačno i svežije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za petak, 29. jul 2016.:

Biometeorološka situacija može imati nepovolјan uticaj na astmatičare i osobe sa kardiovaskularnim tegobama. Meteoropatske reakcije biće izražene u vidu razdražlјivosti i bolova u mišićima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: