Mihajlovićeva o novoj Vladi: Volela bih isti posao

Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović rekla je da bi i u budućoj vladi volela da nastavi da radi posao koji je radila u prethodnom sastavu.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 29.06.2016.

09:23

Mihajlovićeva o novoj Vladi: Volela bih isti posao

Mihajlovićeva je imala funkcije potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, a na tim mestima je i sada, u tehničkom mandatu.

Ona je na pitanje da li će ostati na istoj poziciji i u novoj vladi rekla da je mandatar Aleksandar Vučić čovek koji formira tim i da je na njemu da izađe i kaže sa kojim ljudima želi da radi.

"Da, ja bih volela da nastavim ovo da radim, jer nismo sve završili. Sigurno će biti još biti određenih razgovora da napravimo tim koji će biti efikasan. Mislim da je manje važno da li ćemo to da uradimo 1. jula ili 15. jula , već da svaki resor ima najbolje moguće trenutno u Srbiji", rekla je Mihajlović.

Dodala je da buduća vlada treba da bude takva da bude još efikasnija i koja će u ne lakim vremenima uspevati da nađe put da se Srbija razvija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: