Pucnjava u NS: Dvojica povređena, "opkoljeno vozilo iz CG"

Dva muškarca su povređena u drugoj nedeljnoj pucnjavi u Novom Sadu, koja se oko 21 sat desila u užem centru grada, rečeno je Agenciji Beta u policiji.

Izvor: B92

Nedelja, 26.06.2016.

22:02

Pucnjava u NS: Dvojica povređena,

U policiji dodaju da je istraga u toku.

Po rečima očevidaca, policija je bila opkolila jedan automobil sa cetinjskim registarskim tablicama.

Klinički centar Vojvodine saopštio je da su dve osobe koje su ranjene u pucnjavi koja se dogodila u nedelju u Novom Sadu, primljene u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Kako se u saopštenju navodi, zbrinut je državljanin Crne Gore V.V. (40), koji je zadobio lake telesne povrede i nakon ukazane lekarske pomoći zadržan je na oporavku.

Na daljem lečenju zadržan je i još jedan državljanin Crne Gore S.K. (53), koji je zadobio lake telesne povrede u pucnjavi i nije životno ugrožen.

Druga pucnjava u jednom danu u Novom Sadu, desila se u nedelju oko 21 sat kada je ispaljeno više metaka sa motora na vozilo u pokretu.

Nema informacija da li je taj slučaj povezan sa prvim incidentom i pucnjavom, u nedelju oko 14 sati, na novosadskom kupalištu Štrand.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: