Uči decu sa posebnim potrebama, komšijama smeta

Stanari zgrade u centru Leskovca mesecima protestuju protiv svoje komšinice, defektologa, koja u svom stanu podučava decu sa posebnim potrebama.

Izvor: B92

Nedelja, 20.03.2016.

20:35

Uči decu sa posebnim potrebama, komšijama smeta

Stanari kažu da im smeta buka i to što škola nije registrovana, a komšinica tvrdi da radi volonterski i da pomaže deci rođaka i prijatelja.

Stanari zgrade u Ulici Ilije Strele mesecima traže da nadležne inspekcije provere da li njihova komšinica defektolog ima registoravu privatnu školu ili dnevni boravak za decu sa posebnim potrebama.

Kako nisu dobili pomoć inspekcijskih službi stanari su prvo potpisali peticiju, a zatim rešili da svakog dana čekaju roditelje i da ih upozoravaju da ne dovode decu u njihovu zgradu.

Defektolog Zorana Pejović koja godinama radi u školi za decu i odrasle 11.oktobar u Leskovcu objašnjava da ne drži privatnu školu već da samo pomaže deci.

Roditelji dece sa kojima Zorana radi privatno, zadovoljni su kako njihova deca napreduju.

Tržišna inspekcija je iznenada posetila stan Zorane Pejović i zatekla jedno dete sa majkom koja je izjavila da im Zorica besplatno pomaže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: