AMSS: Vreme dobro, ali poledica i dalje opasnost

Saobraćaj u Srbiji je umeren, vremenski uslovi su i danas naklonjeni svim učesnicima u saobraćaju, ali postoji opasnost od poledice, navodi AMSS.

Izvor: B92

Utorak, 01.12.2015.

08:39

Default images
Foto: Thinkstock

Oprez je posebno potreban preko mostova i nadvožnjaka, kroz podvožnjake i tunele, dok u brdsko-planinskim predelima ima i zaostalog raskvašenog snega, pa je upotreba zimske opreme obavezna, navodi se u saopštenju.

AMSS upozorava da će se postavljanje zastavica OEBS-a i državnih zastavica zemalja učesnica samita na drzavnom putu IA reda broj 1 (autoputu) obaviti danas od 00.00 do 17.00 sati na deonici od petlje "Mostar" do aerodroma "Nikola Tesla".

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom sa signalnim prikolicama.

Od 08.00 sati jutros do sutra do 17.00 sati biće izmenjen režim saobraćaja na državnom putu od petlje "Smederevo" do petlje "Kolari", u smeru Niš-Beograd, zbog izvođenja radova na redovnom održavanju.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, a vozna i zaustavna saobraćajna traka će biti zatvorene za saobraćaj u dužini od 1,3 kilometra.

Prema poslednjim podacima Uprave granične Policije Srbije, zadržavanje putničkih vozila na našim graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: