G. Milanovac: Napustili SNS zbog "laktanja"

Grupa članova i osnivača Srpske napredne stranke (SNS) iz Gornjeg Milanovca uzela je ispisnice iz te stranke zbog "laktanja za funkcije".

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2015.

17:51

Default images

Otvoreno pismo predsednici Skupštine opštine Jadranki Dostanić je potpisala Stana Pavlović iz Boljkovaca, koja je izjavila da sadašnje rukovodstvo samo priča bajke sa ciljem da se slikaju i ništa ne radi za opštinu, nakon čega je iz opštinskog odbora SNS navedeno da je ona "nepoznata".

Zbog toga je više od stotinu članova napustilo SNS i većina je prešla u SPS, o čemu predsednik Opštinskog odbora Dejan Kovačević novinarima nije želeo da govori, ali je u naknadnom saoštenju to demantovao.

Stana Pavlović je pitala kako je ne znaju kada je sa grupom iz tog kraja u Sava centru bila na osnivačkoj skupštini SNS i neprekidno upisivala nove ljude, tražeći poštovanje statuta u radu.

Ona je navela da je statut redovno kršen.

"Kitite se Vučićevim perjem čiji trud i zalaganje poštujem. A gde su vaši rezultati, jer ste na grbači poreskih obveznika koji samo slušaju vašu demagogiju", navodi se u otvorenom pismu.

Stana Pavlović tvrdi da postoje i pisani dokumenti o osnivačima stranke, "ako i to nije izbrisano".

Jadranka Dostanić je danas novinarima rekla da ne želi da komentariše navode iz pisma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: