Vulin: Ko pokušava da kriminalizuje premijera?

Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je da je jasno da premijer Aleksandar Vučih nema ništa s Kurirom i optužbama tog lista.

Izvor: B92

Nedelja, 29.11.2015.

19:28

Default images
Foto: Tanjug, arhiva

On je dodao da ostaje da se ispita - ko su ljudi koji su pokušali da ga kriminalizuju.

"Kako možete da rušite premijera? Pa lako, premijer se ruši tako što ga kriminalizujete. Jer, ako postoji tračak sumnje da je tačno ono što se piše, on ne bi mogao da bude premijer. Međutim, Vučić je otišao sam na saslušanje, tražio poligraf, koji je pokazao da on nema ništa sa tim navodima. Ajde sad da vidimo koji su ludi koji ga kriminalizuju", rekao je Vulin gostujući na TV Pink.

Kaže i da se nakon Vučićevog ispitivanja znaju dve stvari - "da Vucić nema aprosolutno nikakve veze sa onim napisima u Kuriru, a sad treba videti šta govori taj covek i po cijem nalogu".

"Jednu stranu smo rašcistili. Vučić je došao kao običan građanin i rekao ja hoću da se rašcisti, ne moze to da bude neprimećeno", kazao je Vulin i dodao da o tome ko je Vučih je govorio i Bundestag koji je prvi put u svojoj deklaraciji pomenuo jednog čoveka, srpskog premijera i naveo da je on garant Srbije da ide napred.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: