SNS: Demokrate mrze svaki uspeh

Građanima je odavno jasno da Demokratska stranka ne podnosi dobre ekonomske rezultate i mogućnost da građani žive bolje, saopštila je Srpska napredna stranka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.05.2015.

15:33

Default images

Reagujući na saopštenje demokrata u kojem se navodi da premijer Aleksandar Vučić zamajava i potcenjuje građane, naprednjaci navode da se danas ponovo potvrdilo da "šef kriminalnog režima" u Vojvodini Bojan Pajtić i DS patološki mrze svaki uspeh i svaki boljitak koji se ostvare u Srbiji.

"Pajtić i DS ne samo što potcenjuju i zamajavaju građane, već su ih opljačkali, ostavili bez posla, plata i perspektive, a jedini rezulat njihove vladavine jeste pustoš poput one koju su ostavili u Razvojnoj banci Vojvodine, Fondu za kapitalne investicije, Razvojnom fondu, pokrajinskim robnim rezervama, Heterlendu", navode naprednjaci.

Najgenijalniji među rekorderima demokrata je, navode naprednjaci, Bojan Pajtić, koji prima platu iako nikada nije na svom radnom mestu i koji tokom 15 godina, koliko sedi u fotelji premijera Vojvodine, sa svega šest odsto podrške građana, nije uspeo baš ništa korisno da uradi za Vojvođane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: