"Znam gde je pao malezijski avion"

Nezavisni istražitelj Andre Milne tvrdi da zna gde je nestao malezijski avion.

Izvor: B92

Petak, 24.04.2015.

18:06

Default images
Foto: Beta/AP

Milne je nezavisni istražitelj koji radi za kanadsku neprofitnu organizaciju ASOVE, koja se bavi "globalnim istragama kršenja ljudskih prava".

On veruje da zna gde se nalazi olupina nestalog leta "Malezija erlajnsa" MH370 i traži finansijsku pomoć javnosti kako bi se otkrila istina.

Kako prenosi "Jutarnji list", Miler kaže da to zna na osnovu podataka s vojnih radara, koji su ukazali na mogući kurs aviona, i na osnovu izjava nekolicine svedoka koji tvrde da su videli avion kako leti nisko iznad mora u području Maldiva.

Pozivajući se na snimke s naprednih ruskih satelitskih snimaka, Milne veruje da su otkriveni delovi motora, krila i trupa u Indijskom okeanu.

"Ovo područje niko ne pretražuje. Treba mi vaša pomoć kako bismo otkrili radi li se o MH370. Ako želite da znate da li je li ovo taj avion ili nije, učestvujte u ovom poduhvatu", objasnio je Milne, koji traži donacije.

Asove 370 Apr 21 from Andre Milne on Vimeo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: