HR: Penzionerka uzgajala marihuanu

Nekoliko dana po pronalasku laboratorije za uzgoj marihuane pored Zaprešića, u naselju blizu hrvatskog grada pronađena je plantaža marihuane.

Izvor: B92

Nedelja, 01.02.2015.

22:14

Default images

Kako piše Večernji list, tom prilikom je uhapšena 62-godišnja penzionerka, koja se sumnjiči da je od početka 2013. godine iza svoje kuće sadila konoplju, a potom je sušila, usitnjavala i sakrivala u kući.

Prema navodima Opštinskog državnog tužilaštva u Zagrebu, ona je sadnice dobila od dve godine mlađe Andree C. koja je u istražnom zatvoru nakon što je policija otkrila njenu laboratoriju za proizvodnju marihuane u Šenkovcu pored Zaprešića.

60-godišnjakinji se na teret stavlja da je prodavala drogu koju je sama proizvela, kao i onu iz bašte dve godine starije “koleginice“.

Zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, obe su dobile meru zadržavanja u istražnom zatvoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: