Nagrade za osam novinara

Stalna konferencija gradova i opština – SKGO nagradiće osam novinara i novinarki za najbolje priloge o praksi u lokalnoj samoupravi „Drugačije od drugih“.

Izvor: B92

Utorak, 21.10.2014.

15:41

Default images

Na konkurs Saveza gradova i opština Srbije, koji je trajao od 1. marta do 31. avgusta, stigle su 72 prijave, a u konkurenciju za nagrade u četiri kategorije (evropske integracije, zaštita životne sredine, rodna ravnopravnost i unapređenje poslovnog okruženja na lokalnom nivou) uvršteno je 69 medijskih priloga koji su ispunili utvrđene kriterijume.

O pobednicima četvrtog konkursa odlučio je nezavisni žiri koji čine: Veselin Simonović, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Blic, Zoran Sekulić, direktor novinske agencije FoNet, Zoran Panović, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Danas, Ivan Cvejić, glavni i odgovorni urednik novinske agencije Beta, Nada Gogić, RTS, Suzana Trninić, B92 i Zoran Baranac, Prva TV.

Pobednici će biti nagrađeni tablet računarima, 22. novembra u beogradskom Medija centru.

Medijski konkurs “Drugačije od drugih” realizovan je u okviru programa “Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji u procesu evropskih integracija” koji sprovodi Stalna konferencija gradova i opština, a finansira Kraljevina Švedska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: