Radulović pozvao građane da glasaju

Nosilac liste "Dosta je bilo" Saša Radulović pozvao je građane da izađu na izbore 16. marta.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.03.2014.

15:59

Default images

"Obraćam se svima, ali pozivam samo građane koji su razumeli našu politiku da glasaju za listu broj 15 - "Dosta je bilo", naveo je Radulović.

On je istakao da su to građani koji znaju "da je jedini pravi neprijatelj našeg društva parazitski sistem", saopštila je ta izborna lista.

Prema njegovim rečima, to su građani koji shvataju "da taj sistem zajedno sa sistemom burazerske ekonomije vodi naše društvo u bankrot i propast".

Radulović je ponovio u saopstenju da "političke partije ne žele da taj sistem demontiraju zauvek".

On je naveo da smo u kampanji "slušali izjave, obećanja i obraćanja koja su imala za cilj da stvarnost predstave lepše, a perspektivu boljom nego što jeste" izrazivši uverenje da većina građana u to nije poverovala.

Radulović je ukazao i da predstavnici liste "Dosta je bilo" najčešće nisu donosili dobre vesti "jer dobrih vesti nije bilo mnogo, ali smo uvek i na vreme upozoravali i predlagali sistemska rešenja koja su trajna i održiva".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: