Pucao na sina i snaju pa se ubio

U Zemunu u Grobljanskoj ulici porodična tragedija - čovek pucao na sina, snaju i komšinicu, a potom izvšio samoubistvo. Troje povređenih u Zemunskoj bolnici.

Izvor: B92

Nedelja, 15.09.2013.

21:47

Default images

Kako saznaje B92, J.C. pucao je iz pištolja na članove svoje porodice - sina i snaju, kao i na komšinicu i potom je sebi oduzeo život.

On je na licu mesta ostao mrtav, dok su povređeni odvezeni u Zemunsku bolnicu. Kako saznajemo oni nemaju povrede opasne po život, najteže je povređen sin a svi imaju povrede po ekstremitetima.

Sin i snaja su rođeni 1976. godine dok je komšinica rođena 1956.

"Čuli smo pucnjavu, izašli smo iz kuće pošto smo tu komšije, bilo je malo komešanja ljudi tu, komšija je pucao na sina i snaju, valjda se posle i on ubio, vidi se da je cela porodica ožalošćena", rekao je za B92 jedan komšija.

Dežurni hirurg u KBC Zemun Ivan Marojević rekao je Tanjugu da je sin D.C. (37) zadobio teške telesne povrede opasne po život, a snaja V.C.T. (37) teške telesne povrede koje nisu opasne po život.

V.C.T. je, precizirao je Marojević, zadobila tri metka u meko tkivo ledja, dok je komšinica Z.A. (67) zadobila lake telesne povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: