Grafit "Srbi i Hrvati braća"

Nakon posete hrvatskog premijera Beogradu na jednoj zgradi u samom centru grada osvanuo je grafit "Srbi i Hrvati braća", piše agencija Anadolija.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.01.2013.

09:09

Default images

Ta agencija piše i da je grafit ispisan ćirilicom i da on pretstavlja svojevrsnu poruka o boljim odnosima dva naroda. Grafit se nalazi na zidu zgrade rektorata Univerziteta u Beogradu, na Studentskom trgu.

Iznad teksta "Srbi i Hrvati braća", koji je netaknut već nekoliko dana, uz nacrtano srce neko je dopisao "Ja volim svog Hrvoja".

Jedan od prodavaca uličnih knjiga u centru Beograda, na pitanje novinara Anadolije šta misli o grafitu, rekao je da je došlo vreme da se i takvi grafiti mogu ispisivati u glavnom gradu Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: