Umrla devojka posle pada sa terase

Petnaestogodišnja devojka D.B iz Beograda koja je u četvrtak uveče pala sa terase trećeg sprata zgrade u ulici Miloša Pocerca preminula je u Urgentnom centru.

Izvor: Tanjug

Povredama je podlegao i muškarac koji je jutros oko šest časova ranjen kod restorana "Brodarac", rekla je Tanjugu šef kancelarije za informisanje u Kliničkom centru Zorica Marković.

Ona je rekla da je devojka bila u kritičnom stanju, da su joj svi vitalni organi bili ugroženi, dok je mušarac podlegao povredama odmah po prijemu u Urgentni centar.

Devojka se u momentu pada, koji se dogodio nešto posle 19 sati, nalazila u stanu sa svojim roditeljima, a okolnosti pod kojima je došlo do nesreće još nisu poznate.

Kako je Blic objavio, devojka je prilikom pada udarila u prednji deo automobila “reno laguna“ koji je bio parkiran ispred zgrade, odbila se i otkotrljala nekoliko metara.

Info

Na današnji dan, 29. maj

1479. Osnovan je univerzitet u Kopenhagenu. 1562. Rimski car Ferdinand I i turski sultan Sulejman II Veličanstveni potpisali su mirovni sporazum kojim se Ferdinand

Razno petak 29.05. 00:05 Komentara: 0

Štrajk lekara u Parizu

Na hiljade lekara, medicinskih sestara i drugog bolničkog osoblja protestovali su danas u centru Pariza u zbog planirane reforme u zdravstvu.

Svet četvrtak 28.05. 23:41 Komentara: 0
strana 1 od 36340 idi na stranu