Plavuša postala crnka zbog DSS-a

Olivera Kovačević, jedno od zaštitnih lica RTS, vodila je emisiju sa crnom perikom, što je verovatno posledica polemike s poslanikom DSS Sinišom Kovačevićem.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.11.2012.

22:43

Default images

Na iznenađenje gostiju, a verovatno i gledalaca emisije, Olivera Kovačević, jedna od viđenijih "plavuša" sa RTS, večerašnju emisiju vodila je sa crnom perikom.

Teško je reći kako će promena boje kose uticati na rejting emisije, ali je Olivera Kovačević odlučila da postane crnka posle burne dvodnevne polemike s poslanikom DSS Sinišom Kavačevićem.

On je zamerio javnom servisu da, u nedostatku dobrog programa, publici servira "plavuše". Tri voditeljke sa RTS, plave boje kose, nisu ostale dužne poslaniku DSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

160 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: