Sreda, 12.09.2012.

11:32

Split:Novosađanin ubica Meksikanke?

Splitska Slobodna Dalmacija piše da je osoba koja se dovodi u vezu sa okrutnim ubistvom Meksikanke Slene Margarite Grasiano Mersedo u Splitu Novosađanin.

Izvor: Tanjug

Default images

Splitska policija i dalje traga za ubicom 31-godišnje Meksikanke, i do sada bar zvanično nije napravljen nikakav pomak. Za to vreme, splitska Slobodna Dalmacija piše da se sumnja da je osoba koja je ovog leta viđena u dresu italijanskog fudalskog kluba "Milan", koji je pronađen na Marjanu nakon ubistva, Novosađanin, starosti od oko 40-45 godina.

Navodi se, naime, da je muškarac koji je tokom leta dolazio u lokal na području Bačvice - Firula Novosađanin, crne puti i kose, visine oko 1,75, u dobroj telesnoj kondiciji.

Dodaje se i da je vozio metalik sivu "škodu oktaviju", karavansku verziju, novosadskih registracijskih oznaka, a vrlo često je dolazio u crveno-crnoj majici (dresu) fudbalskog kluba "Milan“, upravo sličnoj onoj koja je, nedugo nakon Seleninog ubistva pronađena na Marjanu.

Prema rečima onih koji su ga viđali u lokalu, na poleđini crveno-crnog dresa nije pisalo ime fudbalera toga kluba, već neki nadimak.

Novosađaninu je nadimak - REKSI. Ako se zna da je i na pronađenom dresu na Marjanu takođe pisao nepotpuni nadimak REK-I, sumnja već postoji i ona je i te kako utemljena, navodi list.

"Sa sobom je imao tri mobilna telefona i podosta novca, svih valuta, te više platnih kartica", ispričao je policiji jedan od zaposlenih u pomenutom ugostiteljskom objektu.

Podsetimo, telo Meksikanke sa tragovima nasilne smrti, s prerezanim vratom, pronađeno je 28. avgusta, dva dana nakon njenog nestanka.

Pojačani kontakti srpske i hrvatske policije

Kontakti policija Hrvatske i Srbije pojačani su s obzirom na nova saznanja i indicije hrvatske policije da je mogući ubica Meksikanke Selene Margarite Grasiano Mersedo (31) iz Srbije ili se krije na prostoru Srbije, izjavio je večeras direktor policije Srbije Milorad Veljović.

On je rekao da taj zločin ne sme niko ni prikriti, niti pokušati da prikrije i da koliko god je stalo hrvatskoj policiji da se takav zločin na ovom prostoru rasvetli, to je stalo i srpskoj policiji bez obzira na to ko je izvršilac.

"Kontakti Hrvatske i Srbije od prošle noći pojačani su s obzirom na njihova saznanja i indicije na osnovu izjava gradjana da je mogući izvršilac krivičnog dela iz Srbije ili se krije na prostoru Srbije", rekao je Veljović za RTS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

15 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: