Sutra izbor novog guvernera NBS

Vanredna sednica Skupštine Srbije na čijim dnevnom redu je, između ostalog, Predlog novog poslovnika parlamenta i izbor novog guvernera NBS, počeće sutra.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.07.2010.

09:57

Default images

Na dnevnom redu vanrednog zasedanja su i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Ruske Federacije o odobrenju državnog kredita Srbiji.

Predsednik Srbije Boris Tadić predložio je Dejana Šoškića, dosadašnjeg predsednika Saveta centralne banke, za novog guvernera Narodne banke Srbije.

Predlog odluke o prestanku funkcije guvernera Narodne banke Srbije, koji je podneo skupštinski Odbor za finansije i Predlog za izbor guvernera NBS, koji je podneo predsednik Srbije, takođe će se naći na dnevnom redu vanredne sednice.

Na dnevnom redu vanrednog zasedanja, koje je na zahtev 122 poslanika sazvala predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić - Dejanović, je i Predlog zakona o trgovini, izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije, kao i izmene i dopune Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: