Dinkić o sredstvima za Vojvodinu

Ministar ekonomije Mlađan Dinkić kaže da su rešeni nesporazumi oko raspodele novca iz NIP-a u Vojvodini, naglasivši da će konačno rešenje biti dobro za sve.

Izvor: B92

Petak, 16.04.2010.

16:22

Default images

O primedbama iz pokrajine tim povodom razgovarao sam sa predsednikom pokrajinske vlade Bojanom Pajtićem i mislim da smo se o tome razumeli, rekao je Dinkić.

On je objasnio da je četiri milijarde dinara stavljeno u budžet Ministarstva za NIP za izgradnju Koridora 10 u Vojvodini, a da je i pokrajinska vlada isti iznos planirala u svom budžetu, pa će taj novac ona sad moći da opredeli za druge namene.

"Pokrajina treba sama da odlučuje o projektima koje će finansirati, tako da će ove četiri milijarde dinara, koje su prvobitno bile namenjene iz budžeta Vojvodine za Koridor 10, ići za neke druge namene u pokrajini", precizirao je ministar.

Dinkić je dodao da plan raspodele sredstava iz NIP-a neće biti promenjen, a da će prednost imati započete investicije, odnosno konkretni projekti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: