Britanija: Osuđen ubica dvoje dece

Sud u Mančesteru osudio je na 28 godina zatvora oca koji je prošlog oktobra kompjuterskim kablovima zadavio četvorogodišnju ćerku i dvogodišnjeg sina.

Izvor: B92

Utorak, 30.03.2010.

16:46

Default images

Petros Vilijams (37) počinio je ovaj zločin nakon raspada braka sa majkom ubijene dece, a neposredno pre ubistva je snimio video-zapis u kojem su se devojčica Jolanda i dečak Teo oprostili od majke, poručivši joj da je vole, javio je Rojters.

Vilijams, poreklom iz Zimbabvea, otkrio je da je njegova supruga počela da preko Interneta upoznaje druge muškarce, te je vodio dnevnik njenih prepiski sa njima, nakon čega ju je oterao od kuće.

Par se u Veliku Britaniju doselio 2002. godine pošto je Vilijamsu odobren azil, ali je njihov brak bio ispunjen brojnim problemima, pri čemu su oba supružnika imala vanbračne veze.

"Vilijams je okrutan čovek koji je oduzeo živote dvoje prelepe dece. Hteo je da kontroliše svoju suprugu, a kada se ona tome suprotstavila, oduzeo joj je one koje je najviše volela", rekao je islednik u ovom slučaju Vini Čadvik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: