Povređen mladić u pucnjavi

Jedna osoba je prošle noći teško povređena u pucnjavi u Vespučijevoj ulici, u naselju Bežanijska Kosa, potvrđeno je u informativnoj službi MUP-a.

Izvor: B92

Utorak, 23.03.2010.

09:44

Default images

Nepoznati napadači, verovatno njih dvojica, pucali su u 20-godišnjeg M.T. koji se nalazio u sivom "golfu", i tom prilikom zadobio prostelnu radu u predelu vrata. Ranjeni mladić uspeo je da zatraži pomoć, posle čega je prebačen u Urgentni centar, gde je operisan. Napadači su pobegli kolima u pravcu Bežanijskog groblja, a policija za njima intenzivno traga.

U isto vreme, na parkingu na Adi Ciganliji, grupa mladića napala je muškarca srednjih godina i nanela mu povrede glave. I on je zbrinut u Urgentnom centru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: