SNS sakupio pola miliona potpisa

SNS sakupio je više od pola miliona potpisa građana koji traže raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, saopštio je član pravnog tima Nikola Selaković.

Izvor: B92

Nedelja, 14.02.2010.

13:03

Default images

Selaković je najavio da će naprednjaci podatke o prvih pola miliona potpisa građana predati nadležnim institucijama i državnim zvaničnicima, kao i narednih 500.000, koliko se očekuje.

"Ova akcija Srpske napredne stranke sa velikim uspehom nastavlja se i ide od vrata do vrata. Aktivisti su gotovo na svakom mestu dočekani sa velikom nadom koju građani polžu u našu stranku", kazao je Selaković podsetivši da je sakupljanje potpisa građana za raspisivanje novih izbora počelo u prvoj nedelji februara.

Član pravnog tima naprednjaka Marko Đurić upitao je aktuelnu vlast šta čini da unapredi najvažnije segmente života građana, poput privrede, kulture, obrazovanja ili vojske, kao i šta radi na tome da poboljsa kvalitet života Srba na Kosovu.

"Pozivamo predstavnike vlasti da na izborima ukrstimo argumente oko toga koje odgovore na ova suštinska pitanja oni danas nude, kao i oko toga koji su rezultati koji su po navedenim pitanjima za vreme ove Vlade postignuti", kazao je Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: