KEK: Ilegalna naplata struje

Predstavnici Kosovske elektro-korporacije (KEK) saopštili su da je naplata na severu Kosova, koju obavlja Elektrokosmet, ilegalan proces.

Izvor: B92

Petak, 08.01.2010.

15:34

Default images

Portparol KEK-a Viktor Bužalja rekao je da će iz ove komapnije pozvati sve nadležne institucije na razgovor o ovoj temi i da neće odustati od pregovora sve dok potrošači ne počnu sa plaćanjem računa KEK-u za utrošenu električnu energiju.

"Ovo je ilegalan proces i KEK će se obratiti svim relevantnim institucijama u vezi sa tim. Nećemo stati dok naši potrošači ne budu plaćali naše račune", rekao je Bužalja.

U ovoj kompaniji smatraju da su jedina registrovana kompanija za distribuciju električne energije, koja je nadležna za celu teritoriju Kosova.

Elektrokosmet je na severu Kosova, nakon deset godina, decembra 2009. godine, uručio postrošačima prve račune za utrošenu električnu energiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: