Paketići za decu iz Sremčice

Više od 150 motociklista obučenih u odela Deda Mraza uručilo je paketiće deci sa specijalnim potrebama u Domu za decu i omladinu u Sremčici.

Izvor: B92

Subota, 26.12.2009.

13:27

Default images

Asocijacija motociklista Srbije i ove godine je organizovala tradicionalnu humanitarnu akciju "Moto Deda Mraz". Ministarka za telekomunikacije Jasna Matić, koja se priključila akciji, istakla je da je "dužnost svih nas da podržimo one koji imaju ili više teškoća ili manje sreće u životu, da bi oni bili aktivni i produktivni članovi zajednice i našli svoje mesto među svima nama".

Predstavnik AMS-a Nenad Vujić je istakao da ovakve humanitarne akcije treba da se šire i na ostale ustanove kojima je ovakva pomoć neophodna.

Sve svoje snage i pažnju posvetili smo deci kako bi im ulepšali bar ovaj jedan dan, rekao je Vujić i dodao da i ostali treba da vode računa o deci sa specijalnim potrebama, ne samo motociklisti.

"To su naša deca i o njima nema ko drugi da vodi računa i zato moramo hrabro da pogledamo u oči i suočimo sa problemom da bi nekom omogućili što lepši život, koliko je to moguće", naglasio je on.

Motociklisti su se okupili ispred Starog dvora, gde su delili balone i slatkiše deci koja su ih ispratila ka Sremčici, a istovremeno su prikupljali i igračke od dece za njihove drugare sa specijalnim potrebama.

Pored AMS-a kao organizatora ove akcije, manifestaciji su prisustvovali zaposleni u Domu za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici, predstavnici Udruženja poslovnih žena i predstavnici opštine Čukarica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: