KPS: Pucano na kuću u naselju Ljug

Regionalni portparol Kosovske policije poručnik Armin Dedvukaj potvrdio je da je u petak uveče pucano na kuću Dragoljuba Budževića u naselju Ljug kod Istoka.

Izvor: B92

Subota, 14.03.2009.

16:47

Default images

Javni servis je ranije javio da je kroz prozor kuće ispaljen rafal iz automatskog oružja, dok je petoro ukućana večeralo. Niko nije povređen. Dedvukaj je za agenciju Beta kazao da za sada nema osumnjičenih i da je istraga u toku. Prema njegovim rečima, na mestu incidenta bila je policijska jedinica sa psima.

Ljug je naselje u koje se pre tri godine vratilo 46 srpskih porodica, mada ih u poslednje vreme u naselju stalno živi desetak.

Portparol Kosovske policije Arber Beka potvrdio je za agenciju Beta da su zapaljene dve kuće čiji su vlasnici Srbi u selu Drsnik kod Kline. KiM Radio javio je da su sinoć zapaljene kuće Živka i Milorada Dabižljevića.

Beka je za agenciju Beta kazao da su vatrogasci bili na licu mesta, da je jedna kuća teže oštećena, a da su na drugoj izgorela samo vrata.

Prema njegovim rečima, policija sumnja da je požar podmetnut, ali za sada nema osumnjičenih.

Beka je dodao da je policijska jedinica celu noć provela na mestu incidenta prikupljajući dokaze i tragove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: