Pajtić: Stotinak primedbi na statut

Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je da je stiglo stotinak primedbi na Nacrt statuta Vojvodine kao i da će neke biti prihvaćene.

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2008.

17:34

Default images

"Mi ćemo sigurno usvojiti nekoliko desetina tih primedbi jer većina njih upotpunjuje dokument. Naša je ideja da usvojimo što kvalitetniji dokument i u taj posao ulazimo i otvorenog srca i otvorene pameti", rekao je Pajtić novinarima nakon obilaska Tehničke škole u Subotici.

Pajtić će kasnije danas prisustvovati javnoj raspravi o Nacrtu statuta Vojvodine u Skupštini Grada.

On je danas obišao i opštu bolnicu u Subotici u kojoj je pušten u rad spiralni CT aparat, mamograf i savremeni ultrazvučni aparat.

Pajtić je kazao da je cilj da se osavremene bolnice i zdravstveni centri u svim gradovima u Vojvodini kako ne bi morali da za svaki ozbiljniji pregled putuju u Novi Sad ili Beograd.

On je u Tehničkoj školi otvorio fiskulturnu salu u koju je pokrajinska administracija uložila 105 miliona dinara, dok je lokalna samouprava sufinansirala projekat sa sedam miliona dinara.

Sala ima oko 2.000 kvadratnih metara i prikladna je za održavanje sportskih takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: