Milanka Karić za decentralizaciju

Predsednička kandidatkinja Pokreta "Snaga Srbije" Milanka Karić boravila je danas u Vranju.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.01.2008.

14:15

Default images

Ona je izjavila da će se zalagati za decentralizaciju Srbije kada postane predsednica. "Decentralizacija vlasti je primarni put za brži ekonomski oporavak Srbije i za njen izlazak iz katastrofalne ekonomske situacije", rekla je ona i ocenila da Vranje danas ne bi bilo "na ivici katastrofe" da je zemlja decentralizovana.

Milanka Karić je rekla da će se, kada pobedi, zalagati za socijalnu pravdu i ocenila da su danas mnoge kategorije stanovništva materijalno obespravljene i dovedene na granicu izdržljivosti.

Ona je pohvalila premijera i "neke ministre" srpske vlade koji su se odlučili za saradnju sa Rusijom i ruskim "Gaspromom".

"Loše je ako mi Rusima prodamo našu Naftnu industriju. Umesto toga treba njenu vrednost pretvoriti u akcije kod 'Gasproma', što će za Srbiju biti dugoročno ekonomski korisno", rekla je Milanka Karić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: