17 godina B92

B92 danas slavi 17 godina postojanja, a gledaocima Televizije B92 tim povodom poklanja novu programsku šemu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.05.2006.

07:52

Default images

Od 7 časova krenuo je novi jutarnji program, koji će se emitovati svakog radnog dana do 9 časova. Tu nije kraj novinama. Kako najavljuje glavni i odgovorni urednik B92 Veran Matić, noviteta će biti i u informativnom, serijskom i sportskom programu.

"Uvodimo novi jutarnji televizijski program - Dizanje, da bi gledaocima ustajanje i početak radnog dana učinili što pozitivnijim i da bi im pomogli da sve ono što jesu dnevne teškoće lakše prebrode sa svim informacijama i raspoloženjem. Uvodimo u 16 časova polusatne vesti, dakle povećamo obim informisanja, a u 20 časova u narednih mesec dana emitovaćemo 25 epizoda izuzetno popularne televizijske serije 4400", objasnio je Matić.

Matić kaže da mu je posebno zadovoljstvo što može da najavi da će B92 od 23. maja do 4. juna ekskluzivno prenositi Evropsko prvenstvo u fudbalu za mlade do 21 godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: