Jočić sa sindikatom policije

Ministar policije i predstavnici Nezavisnog sindikata policije razgovarali su juče, a saopštenje je izdato danas.

Izvor: B92

Nedelja, 05.02.2006.

15:32

Default images

U saopštenju Sindikata se navodi da je tokom sastanka postignuta je saglasnost da se tom sindikatu omoguće svi uslovi za njegovo delovanje i ocenio da je najavljena protestna šetnja policajaca legitimna.

Povodom protestne šetnje policije zakazane za 8. februar, kojom se
zahteva povećanje plata u policiji, ministar je ocenio da je reč o legitimnom obliku sindikalne aktivnosti. Jočić je, kako je navedeno, pružio uveravanje da protestne šetnje neće biti ometane niti će učesnici biti pozivani na odgovornost.

"Ministar je naložio da se sindikatu omoguće osnovni uslovi za rad - prostorije, sredstva za komunikaciju rukovodstva sindikata sa svojim članstvom i naredio da članstvo u sindikatu ne sme predstavljati osnov za uskraćivanje prava zaposlenih u ministarstvu", ističe se u saopštenju.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Dragan Jočić je rukovodstvo sindikata upoznao sa objektivnim mogućnostima tog ministarstva u rešavanju zahteva koje je taj sindikat uputio, radi rešavanja radno-pravnog i socijalnog položaja zaposlenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: