Ambasador upao u šaht

Ambasador SCG u Iranu Goran Opačić sredinom avgusta je zadobio teške telesne povrede pri upadu u šaht na uglu Simine i Kapetan Mišine.

Izvor: B92

Nedelja, 04.09.2005.

12:16

Default images

Opačić je godišnji odmor proveo u Urgentnom centru zbog trostrukog preloma ramena, loma rebara i povrede noge, posle pada u otvoren šaht na uglu Simine i Kapetan Mišine ulice.

"Izgleda komično, ali u ovom začaranom gradu sve institucije koje sam zvao tvrde da nisu odgovorne. Moram da kažem da je direktor Vodovoda, gospodin Andrić, koji takođe misli da nije odgovoran, relativno brzo reagovao i doneo betonsku pokrivku, za koju mislim da je takođe opasna, jer je pet centimetara iznad površine asfalta. Više nećemo upadati u šahtove, nego ćemo padati preko šahta", kaže Opačić i tvrdi da je Vodovod reagovao samo zbog njegovog zvanja i brine za ostale, „obične“, građane kojima se isto dešava, i to mnogo češće.

"Pozivam komšije i građane Beograda, koji su se polomili kao ja proteklih meseci, da se jave B92. Treba prikupiti imena teško povređenih jer je reč o nehatu za koji se ide na robiju. Slučaj treba poveriti nekom savesnom advokatu, koji mora da tuži grad", kaže Opačić.

Ambasador navodi da će još par sedmica ostati u Beogradu zbog lekarskih kontrola, a da je zbog povrede morao da odloži bitne poslovne sastanke u inostranstvu, vredne 40 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: