U kontaktu sa "Rajan erom"

Predsednik Upravnog odbora niškog aerodroma izjavio da su predstavnici aerodroma stupili u kontakt sa irskom firmom "Rajan er".

Izvor: B92

Nedelja, 20.02.2005.

12:39

Default images

Nebojša Rančić je rekao da to "ne znači početak pregovora sa tom kompanijom". Rančić je rekao da su sa "Rajan erom" razmenjene informacije o tehničkim uslovima za saobraćaj niškog aerodroma "Konastantin Veliki", putničkog potencijala i mogućih odredišta.

"Rajan er" je kompanija sa minimalnim cenama koja koristi iste tipove aviona kao i drugi prevoznici, ali troškove smanjuje tako što koristi alternativne aerodrome po svetu, a njeni avioni se manje zadržavaju na aerodromima, dok u avionima nema besplatne hrane i pića.

"Rajan er" nudi sa svog najvećeg aerodroma u blizini Londona letove na preko 50 odredišta, a cene karata su od jednog do 10 evra, bez aerodromske takse. "Rajan er" je u 2004. rezervisao 250 novih aviona "boing 737" i prevezao oko 27 miliona putnika.

Prethodno nijedna od institucija nije odgovorila na ponudu koja se odnosila na otvaranje regionalnog centra "Rajan era" na aerodromu "Beograd".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: