Sreda, 06.08.2014.

09:54

Tužba protiv Majkla Džeksona

Pet godina posle smrti pop zvezde Majkla Džeksona, jedan Amerikanac podneo je tužbu tvrdeći da ga je on seksualno zlostavljao kada je bio dete.

Izvor: Beta

Default images

Džejms Sejfšnak (36) u tužbi navodi da ga je Džekson seksualno zlostavljao kada je imao 10 godina, za vreme snimanja reklame za Pepsi 1988. godine.

"Sejfšnak je bio seksualno zlostavljen i tada mu je tužena strana (Džekson) govorila da je to sve iz prave ljubavi", piše u tužbi.

Amerikanac dodaje da je bio primoran da za vreme snimanja reklame spava u krevetu s Džeksonom.

Sud u Los Anđelesu zakazao je ročište 4. septembra.

Majkl Džekson umro je 25. juna 2009. godine u 51. godini od prekomerne doze jakog anestetika koji mu je prepisao njegov lekar Konrad Marej. Marej je osuđen na četiri godine zatvora zbog ubistva iz nehata.

Pop pevač je umro u jeku priprema za povratak na scenu, posle niza skandala i loše prodaje njegovog poslednjeg albuma "Invincible" iz 2001. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

1 d

Svet

Orban je kažnjen, i to žestoko

Najviši sud Evropske unije doneo je odluku da Mađarska mora da plati kaznu od 200 miliona evra zbog nepoštovanja politike migracija i azila, javlja Dojče vele.

10:55

13.6.2024.

1 d

Podeli: