Utorak, 05.08.2014.

14:55

Oluja u Banjaluci, ulice pod vodom

Jako nevreme zahvatilo Banjaluku, olujni vetar i pljusak ulice tog grada prekrile vodom, a na nekim ugostiteljskim objektima načinjena je i materijalna šteta.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

Zbog nevremena otežan je saobraćaj u gradu, a vozači su zaustavili autobomile, jer je vožnja bila nemoguća.

U pojedinim delovima grada došlo je do pada napona i kratkotrajnog nestanka električne energije, objavili su banjalučki mediji, koji dodaju da je i za sutra prognozirana kiša sa grmljavinom.

Zbog obilne kiše se ponovo izlila rečica Tavija u Republici Srpskoj i poplavila ulice, a zbog bujice obustavljen saobraćaj na putu Kostajnica - Kozarska Dubica

Još nema informacija da li je voda prodrla u stambene objekte u tom mestu.

U majskim polavama u Kostajnici je poplavljeno više od stotinu stambenih i pomoćnih objekata, te dva veća privredna subjekta.

Danas od podneva jako nevreme pogodilo je i Banjaluku: za samo nekoliko minuta crni oblak nadvio se nad grad uz jak pljusaki vetar.

Ulice Banjaluke su prekrivene vodom, a u pojedinim delovima grada nestalo je struje.

Zbog obilne kiše Auto-moto savez RS upozorio je vozače da u zapadnim i severozapadnim krajevima Republike Srpske na kolovozima ima velikih količina vode, a ponegde zemlje i kamenja.

U ostalim krajevima Republike Srpske za sada nema padavina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: