Subota, 01.03.2014.

13:43

Dveri protestovale ispred RTS-a

Pokret Dveri okončao je protest ispred zgrade Radiotelevizije Srbije (RTS) posle razgovora sa dežurnim urednikom informativne redakcije, saopštio je pokret.

Izvor: Beta

Default images

Dveri su protestovale ispred RTS-a jer smatraju da je taj pokret neravnopravno zastupljen u programima te televizije.

Jedan od vođa Dveri Boško Obradović rekao je da je predao zahteve RTS-u i najavio da će 9. marta biti održan novi protest ako u narednih sedam dana ne bude promenjen tretman Dveri na RTS-u i televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

"Taj protest će trajati sve do konačnog oslobođenja RTS-a od medijskog mraka, kako bi se kroz pokret Dveri konačno čuo glas naroda", rekao je Obradović.

Na protestu se okupilo oko 100 pristalica Dveri, koji su zgradu RTS-a gađali jajima a onda pokušali da priđu ulazu u zgradu, ali ih je policija u tome sprečila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: