Glumica slala Obami ricin u pismu

Teksaška glumica Šenon Ričardson optužena je zbog slanja pisama Baraku Obami i Majklu Blumbergu, u kojima su pronađeni tragovi otrovne supstance ricin.

Izvor: B92

Petak, 28.06.2013.

22:15

Default images

Ona je poslala pisma predsedniku SAD Baraku Obami i gradonačelniku Njujorka Majklu Blumbergu , pokušavajući da to delo podmetne mužu Nejtanu sa kojim se razvodila, saopštili su tužioci.

Šenon Ričardson (35), koja je pod imenom Šenon Ges glumila epizodne uloge u serijama "Dnevnik vampira" i "Hodajući mrtvaci", optužena je po dve tačke - slanje poštom preteće komunikacije i pretnju protiv predsednika SAD, navela je teksaška kancelarija američkog javnog tužilaštva, preneo je Asošijeted pres.

Ričardsonova je uhapšena 7. juna, a AP navodi da joj je po svakoj od tačaka optužnice zaprećena zatvorska kazna do pet godina.

Prošle sedmice federalni sudija je naložio da Šenon Ričardson bude podvrgnuta psihološkom ispitivanju.

Ričardsonova je u pisanom iskazu priznala da je slala pisma, ali tvrdi da ju je njen suprug naterao da to učini.

AP podseća da je ranije ovog meseca njen suprug podneo zahtev za razvod braka.

Advokat Nejtana Ričardsona, Džon Delk, tvrdi da je ovo bar treći brak glumice iz Teksasa, kao i da ima petoro dece uzrasta od četiri do 19 godina iz drugih veza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: