Nakon više sati doputovali iz Tivta

Grupa od oko 40 putnika iz Tivta sletela je večeras oko 20 sati na beogradski aerodrom, nakon višečasovnog čekanja na tivatskom aerodromu.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 05.09.2012.

15:35

Default images

Avion "Jat ervejza" poleteo je s putnicima iz Tivta u 19.10 sati.

Kako je ranije rečeno Tanjugu u poslovnici "Jata" na tivatskom aerodormu, srpski avio-prevoznik je iz "tehničkih razloga" otkazao let koji je trebalo da bude nešto posle podneva. U poslovnici "Jata" nije precizirano o kojim tehničkim razlozima je reč.

Oko 40 putnika JAT-a trebalo je avionom iz Tivta da polete u 12.50 za Beograd. Oni su više sati, bez ikakvog objašnjenja, čekali na tivatskom aerodromu.

Na sajtu beogradskog aerodroma pisalo je da je taj let otkazan, a da je sledeći JAT-ov let iz Tivta za Beograd predviđen za 19.15. U JAT-u su nam pak rekli da su "putnici sa leta koji je bio planiran za 12.50 iz tehničkih razloga prebačeni na let koji će biti u 17.50 i da će svi putnici boingom 737 tim letom biti prebačeni iz Tivta za Beograd".

Putnici, koji su iz različitih zemalja, javili su se B92 napomenuvši da čekaju na avion, da su bez hrane i vode i da među njima ima i starijih ljudi i bolesnih. Navode i da JAT na ranije letove Montenegro erlajnza za Beograd prebacuje samo putnike u transferu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: