Zatvorena birališta u B. Palanci

Birališta u Bačkoj Palanci zatvorena su u 20 sati i na izbore je izašlo znatno više birača nego na prošlogodišnje lokalne izbore

Izvor: B92

Nedelja, 18.12.2005.

20:56

Default images

Odziv će sada biti verovatno veći od 50 odsto, dok je prošle godine na lokalne izbore ukupno izašlo nešto više od 35 odsto birača, kazali su u Komisiji i dodali da su izbori protekli bez većih nepravilnosti. Na vanrednim izborima za Skupštinu Bačke Palanke učestvuje ukupno 27 lista, od čega 12 lista grupa građana.

Vanredni izbori raspisani su jer skupština nije zakonito konstituisana nakon izbora, koji su održani prošle jeseni. U toj skupštini većinu je imala koalicija Srpske radikalne stranke (SRS) i Socijalističke partije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: