Ugljanin: Uskoro odluka o vladi

Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin kaže da će se narednih dana definitivno znati da li će ta partija biti deo nove vlade Srbije.

Info

Izvor: B92

Utorak, 17.07.2012.

15:01

Default images

On smatra da nova vlada treba posebnu pažnju da posveti nedovoljno razvijenim područjima Srbije i najnerazvijenijim opštinama.

Kako se navodi u saopštenju te stranke, Ugljanin se kao predsednik manjinske partije koja je na poslednjim izborima osvojlila najveći broj glasova u Sandžaku, sastao sa liderom SNS Aleksandrom Vučićem, a u razgovoru je zaključeno da buduća vlada "ima nameru da se iskreno bavi problemima i potrebama Bošnjaka i drugih manjina u Srbiji".

Ugljanin je dodao i da je u razgovorima o programu nove vlade, osim pitanja poštovanja manjinskih prava, naglasio i da je važno da vlada posebnu pažnju posveti nedovoljno razvijenim područjima u zemlji, a pre svega najnerazvijenijim opštinama kojih ima 46 i u kojima živi oko milion ljudi.

"Moje iskustvo, baveći se resorom nerazvijenih područja govori da su te opštine naše skriveno blago i velika šansa za razvoj. Narednih dana definitivno ćemo znati da li ćemo biti deo te vlade", zaključio je Ugljanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: