Bronza za srpske gejmere u Džakarti

Srpska ekipa Dementirani Drugari ponovila prošlogodišnji uspeh sa IeSF League of Legends turnira.

Izvor: KlanRUR.rs, Bojan Jovanoviæ

Nedelja, 09.10.2016.

09:27

Bronza za srpske gejmere u Džakarti
Foto: Fortuna Gaming

Dementirani Drugari su krenuli odlično, sa 5-0 rezultatom na kraju grupne faze takmičenja. Uspeh su ponovili i u playoff fazi kada su reprezentaciju Malezije deklasirali sa 2-0, ali im se zatim u polufinalu na putu našao tim sa Filipina. Posle napornog meča, Filipinci su odneli pobedu rezultatom 2-1 čime su našu reprezentaciju poslali u meč za treće mesto protiv Italije koja je potpuno deklasirana od Koreje.

Momci iz Dementiranih Drugara su se brzo vratili na noge posle prvog poraza na turniru i pokazali da igraju kvalitetan League of Legends. Sa rezultatom 2-0 pobeđuju Italijane i tako u konačnom plasmanu zauzimaju treće mesto. Velike čestitke našim momcima, a intervju sa njihovim kapitenom o LoL sceni u Srbiji i predviđanjima za Worlds 2016 pročitajte na linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: