Esports B92.net

Hearthstone: Počela druga sezona Trinity Series

Nakon uspešne prve sezone, ESL nam se ponovo vraća sa velikom timskom Hearthstone ligom.

nikola savić klan rur
Podeli

Osam najboljih i najpoznatijih Hearthstone esport sastava će još jednom ukrstiti koplja u borbi za titulu najboljeg i deo od 150 000 dolara nagradnog fonda. Najveći deo tih para će naravno otići pobedniku, odnosno 75 000 dolara.

Učestvuju sledeći timovi:

G2 – Thijs Lothar RDU
Team Liquid – Dog Sjow Feno
Tempo Storm – Trump JustSaiyan Eloise
Misfits – StanCifka pokrovac GeorgeC
Planet Odd – Xixo Hoej Surrender
Virtus Pro – DrHippi Naiman Bunnyhoppor
Complexity – Tyler Crane333 MrYagut
Love U Lots – Chakki Muzzy Zalae

Format mečeva će biti identičan kao i u prošloj sezoni. Ekipe pred duel prijavljuju 9 špilova, po jedan špil za svaku od klasa. Zatim timovi protivnicima banuju po dve klase, a onda od preostalih 7 decka ekipe izaberu 6 sa kojima će ući u duel. Zatim se igra bo11 partija u Last Hero Standing formatu.

Samo takmičenje je ligaškog formata, a nakon završetka lige, 4 najboljih ide direktno u ESL studio na uživo lan završnicu. Mečevi se igraju sredom i četvrtkom od 19h po našem vremenu, a možete ih pratiti uživo na zvaničnom Twitch kanalu, gde će nam domaćini biti provereni duo, Frodan i ThatsAdmirable.

Aktuelnu tabelu i raspored mečeva možete u svakom trenutku pratiti na zvaničnoj stranici Lige.

Prati B92 na Viberu

Hearthstone

Zbog Dead Man’s Hand Warriora promenjena HCT pravila

Jedan od zanimljivijih i težih špilova za igranje koji se pojavio nakon izlaska Knights of the Frozen Throne ekspanzije jeste nova varijanta Fatigue Warriora, koja se bazira na novoj Warrior karti Dead Man's Hand, a koji koji je osmislio i popularisao poznati Hearthstone strimer i igrač Dog.

Hearthstone petak 15.09. 11:19 Komentara: 3

Rečnik Hearthstone žargona i termina za početnike

Iako često pišemo ovde o raznim Hearthstone temama, ponekada verovatno zdravo za gotovo uzimamo da svi poznaju i razumeju žargone koji se koriste u Hearthstone svetu i koji su ustanovljeni praktično od kada je igra i izašla. Neki od njih su preuzeti iz drugih igara, bilo kartičnih bilo video igara, dok su drugi jedinstveni za Hearthstone.

Hearthstone utorak 12.09. 09:37 Komentara: 10

Hearthstone: Stižu nerfovi!

Baš kao što je Ben Brode i najavio za vikend, Blizzard je rešio da ne čeka “vekovima” da se meta sama od sebe reši i večeras nam je najavljen novi set nerfova koji uglavnom udara na neke basic karte, koje se igraju u svojim klasama praktično od kada Hearthstone postoji.

Hearthstone utorak 5.09. 19:53 Komentara: 13

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0

Frozen Throne analiza: Mage specijal

Iako smo za danas u serijalu analize Knight of the Frozen Throne karata najavili da ćemo pričati o nekim Fatigue/Grind kartama koje su nam zaple za oko iz nove ekspanzije, to ćemo ipak ostaviti za kasnije, jer smo primetili da nam se nagomilalo dosta Mage karata o kojima do sada uopšte nismo pričali, čak njih šest, i zapravo Sindragosa je do sada jedina mage karta koju smo obradili kroz jedan od tekstova analize.

Hearthstone petak 4.08. 16:12 Komentara: 4
strana 1 od 20 idi na stranu