Fibonacci 23k pobeda sa Warriorom, Zetalot 21k sa Priestom

Sinoć je na Hearthstone servere stigao najnoviji Hearthstone patch 8.2 koji nam donosi neke od brojnih obećanih funkcionalnosti o kojima smo pričali proteklih nedelja.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Petak, 02.06.2017.

11:43

Fibonacci 23k pobeda sa Warriorom, Zetalot 21k sa Priestom

Najveći deo promena koje su stigle smo opisali u tekstu na ovom linku od pre par nedelja, a tiču se uvoza i izvoza deck listi, mogućnosti da rešavate sve kvestove u friendly duelu, te ređanja zlatnih i običnih karata u jednu kolonu.

Stigle su i neke stvari koje su nas jako obradovale, a koje nismo očekivali. Dve popularne legendarne karte iz Classic seta su konačno dobile svoje animacije, govorimo o Bloodmage Thalnos i Deathwing: Alternativni heroji su sada takođe konačno dobili zlatne ivice, baš kao i “obični” heroji, ako ste sa tom klasom prešli 500 pobeda u ranked. Kada smo kod brojača pobeda u Ranked, i ta ranije najavljena funkcionalost je sada stigla u igru. Umesto da brojač ide samo do 500 pobeda za zlatnog heroja, on će sada pokazivati vaš ukupan Ranked broj pobeda za tu klasu.

Legendarni Control Warrior igrač Fibonacci je otkrio na Twitteru da ima neverovatnih skoro 23 hiljada pobeda sa njegovom omiljenom klasom, dok je Priest bog Zetalot tek nešto iza njega, sa oko 21 000 Priest pobeda. Sa kojom klasom vi imate najviše pobeda?
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: