Meta nove Dota2 zakrpe je interfejs

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Ponedeljak, 23.01.2017.

11:42

Meta nove Dota2 zakrpe je interfejs
Foto: Valve

Ovog vikenda Valve je izbacio zakrpu za njihovu popularnu MOBA igru u kojoj se pozabavila interfejsom i prodavnicom u samom meču. Valve je poslušao fanove te je redizajn u skladu sa najtraženijim promenama koje su igrači i fanovi postovali prethodnih nedelja na redditu.
Foto: Valve
Interfejst prodavnice u igri je vraćen na stari izgled. Lista predmeta je smeštena na desnu stranu, dok je leva strana rezervisana za predmete vezane za vodič o heroju koga trenutno igrate. Novina u listi predmeta sa desne strane je da su popularni predmeti za izabranog heroja obeleženi zvezdicom. Ovi predmeti se dinamički birarju na osnovu najkupovanijih predmeta od strane igrača sa 5000 MMR i više.

Ispod kompletne liste predmeta nalazi se i red najkupovanijih timskih predmeta gde se nalaze Wardovi, Smoke, Dust, Bottle i ostali. Ovaj red se može podesiti da odgovara predmetima koje vi najčešće kupujete, nevezano od heroja.
Foto: Valve
Na samom interfejsu za kontrolisanje heroja došlo je do malih ali značajnih promena. Atributi heroja koga igrate su sada jasno prikazani pored njegove slike i uvek su vidljivi. Atributi su prikazani tako da uvek vidite baznu vrednost plus bonus vrednost koje heroj dobija kroz predmete. Barovi za HP i manu su povećani kao i oblast gde se prikazuju ikone pri kontrolisanju više jedinica.

Valve je vratio i mogućnost kontrolisanja određenih stvari preko tastature. Sada ponovo možete aktivirati Learn Ability mod preko iste. Takođe talente možete birati preko tastature pritiskom na 1 ili 2, zavisno od toga da li želite levi ili desni talent.

Sve detalje o ovoj zakrpi možete pronaći na Dota2 blogu.

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: