CS:GO – Izvučene grupe za DreamHack u Malmeu

Samo dan posle promena u listi učesnika, organizacija DreamHack objavila je i četiri grupe u koje je smešteno 16 timova.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Četvrtak, 24.08.2017.

01:24

CS:GO – Izvučene grupe za DreamHack u Malmeu

Grupa A: Brazilski gigant SK Gaming odmeriće snage sa ekipom North iz Danske, poslednjim ubačenim timom – Cloud9, kao i singapurskim timom B.O.O.T, koji je učešće na turnir dobio preko azijsko-okeanskih kvalifikacija. Favorit u ovoj grupi definitivno je SK, trenutni prvak HLTV ranking liste. Da li će novi igrači severno-američkog tima Cloud9 uspeti da pariraju Northu i Brazilcima, videćemo uskoro.

Grupa B: Drugi danski tim na turniru – Astralis, pao se u grupi sa veteranima iz Poljske – Virtus.pro, Na’Vijem i australijskim sastavom Renegades. Podsetimo, tim iz Australije nedavno je raskinuo ugovor sa našim igračem – Nemanjom ‘nexa’ Isakovićem. Videćemo kako će se tim snaći sa novim igračem, koji je zamenio srpskog taktičara. Biće teških mečeva ovde, posebno se čeka duel Astralisa i Ukrajinaca.
Grupa C: Kako je neki nazivaju, grupa smrti, sastoji se od četiri velika imena. Osvajač poslednjeg CS Majora – Gambit, evropski super-tim – FaZe, švedske legende, koje se ne proslavljuju nešto naročito u poslednje vreme – NiP, kao i mladi evropski mix tim mousesports. Favorita ove grupe nećemo odrediti, jer možemo videti i neke upsetove

Grupa D: Po nekima je ova grupa još ‘strašnija’ od grupe C, a evo i zašto: dva najbolja francuska tima u istoj grupi sa drugom najboljom brazilskom petorkom. U pitanju su G2, EnVyUs i Immortals! Gledaćemo interesantan derbi Francuza, kao i razigrane Besmrtne sa nedavno izmenjenim fnaticom.
Borba za ukupno 250 000 dolara kreće 30. avgusta i trajaće do 3. septembra. Po dva najuspešnija tima svake grupe produžiće iz grupne faze u plej-of, gde dalje nastavljaju borbu za titulu DH Mastersa. Turnir se održava u velikoj Malmö Areni, koja je ujedno i dom hokejaškog kluba iz Švedske – Malmö Redhawks. DreamHack je danas izbacio zanimljivu video najavu, gde potvrđuju strim događaja u 1080p i 60 fpsa.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: