CS:GO: SK novi šampion DreamHack turnira!

Posle promenljivih igri, neizvesnih mečeva, najbolji brazilski tim je odigrao malo bolje u grupnoj fazi, pobedio CLG 2:1, zatim u finalu istim rezultatom fnatic, i tako uspeo da osvoji titulu šampiona DreamHack-a u Jenćepingu!

Izvor: Bogdan Ðuriæ klan rur

Utorak, 20.06.2017.

09:27

CS:GO: SK novi šampion DreamHack turnira!

Plej-of turnira počeo je polufinalnim mečom između SK i CLG. SK je prvi birao mapu, gledali smo Mirage. Američki CLG je imao prednost CT strane, i odigralo su fenomenalno, trener CLG-a je veoma dobro postavio igru, zatvorio je napade preko mida, a AWP igrač u timu CLG-a Rickeh je odigrao odličnu partiju sa skorom 28:12, čuvao je uglavnom B aparatmane, ali je po potrebi rotirao poziciju. CLG je na poluvreme otišao sa 12:3, u drugom nisu dopustili bilo kakvo iznenađenje, 16:9. Činilo se da će se bajka nastaviti, naročito jer je sledio njihov izbor, Train. SK je odigrao znatno bolje, felps nijednom nije dopustio napad kroz pop, a FalleN je iz konektora AWP-om držao A sajt. Ovoga puta SK dobija poluvreme 12:3, a u drugom odrađuju posao, za 16:7 i treću mapu, Cobblestone. Ovaj meč i na trećoj mapi bio naklonjem CT strani, pa smo tako opet videli dominaciju iste, SK je na poluvremenu vodio 13:2, CLG je već pao u igri, nije bilo više toliko discipline i plana. Na CT strani su pokušali da se povrate, napravili seriju, ali SK je iskusan tim da bi ispustio toliku razliku, 16:9.

U finalu su čekali boljeg iz meča fnatic vs Immortals. Immortals je dobio prvu mapu, međutim nisu dozvolili Šveđani da ostanu bez finala u svojoj zemlji, dobijaju Overpass 16:9, a na Mirage su potpuno nadigrali protivnika, 16:1.

Sve je bilo spremno za finale, a Šveđani su birali Inferno, i činilo se da je izbor dobar, s obzirom da su na T strani uzeli dobrih 7 rundi. Međutim, sve runde koje su dobijali bile su tesne, i bilo je pitanje momenta kada će SK da uspostavi svoju igru. To se brzo i desilo na T strani, uzeli su pištolj rundu, napravili osetnu razliku i nije bilo mogućnosti da se Šveđani vrate u meč. Tek na momente su pokazivali dobre poteze igrači fnatica, najviše olof, ali definitivno je SK jači i kompaktniji tim u ovom momentu, dok fnatic više igra na individualni skil igrača. Izbor Brazilaca je bio Overpass, ali su odigrali veoma loše. Nestao je tim sa Inferna, i mapa je išla samo u jednom smeru, nisu nigde nalazili prolaz Brazilci, pa je fnatic uzeo 13 rundi na CT strani, a mapa je završena 16:4. Na odlučujućoj mapi Mirage, nismo videli puno neizvesnosti, rezultat je tekao isto kao na Infernu, nije SK odigrao sjajno na CT strani, uzeli su 8 rundi, ali su na T opet bili bolji, što ide u prilog činjenici da su uigraniji tim, pa se mapa završila 16:8.

Za MVP turnira proglašen je coldzera, koji je imao sjajnu statistiku:
Promenljivo je igrao SK ceo turnir, mali problemi sa kvalifikantom Singularity na startu, zatim poraz od Immortals, sledio je tesan meč sa mousesports. U polufinalu su imali neprijatnosti sa CLG. Odigrali su najbolje kada je bilo najneizvesnije, i uspeli da podignu trofej, ali ako žele titulu na Majoru, moraće da poprave svoju igru.

SK je ovim trijumfom inkasirao 50 000$, fnatic-u je pripalo 20 000$, a CLG i Immortals su uzeli po 10 000 američkih novčanica.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: